zaterdag 3 september 2011

Vertrek

We zijn gister na het eten als blokken in slaap gevallen zeg, alle vier bekaf. Het was ook een lange dag als vanaf 03.30u op bent plus 6u tijdsverschil  bij. 
Het inchecken liep voorspoedig, alles goed geregeld bij ARKE. De drukte moest nog beginnen want wij konden zo doorlopen overal. Ook prettig hoor een keer. Mam zei na de douane: "Eerst maar even een bakkie hé". Wij opzoek naar een Bakkie's tent maar die gaan gemiddeld 6u pas open. Nou dan nog maar even een rondje lopen. 
Eindelijk de klok zegt: 6 UUR!!!! We kunnen een bakkie gaan doen en een broodje en nog wat lekkers want met de wetenschap aan board krijg je maar 1 maaltijd en de rest moet je dan kopen. Tja zijn toch Hollanders hé.
Als het tegen half 07.30u is gaan we richting de gate, bijna iedereen is al door de security check heen nu wij nog, alles af, uit, enz. We zijn goed, we mogen. Als we eindelijk in het vliegtuig zitten kijken we elkaar aan en maken dan de nodige opmerkingen dat het wel erg krap is die stoeltjes en weinig been ruimte,,, Ja inderdaad de stoelen zijn bijzonder smal zeg, Herman moet dus stil blijven zitten anders zit hij klem. ( grote man hé). Herman kan het niet laten te blijven mopperen en de stoel hét onderwerp te laten tot na het opstijgen. De Dame van ARKE loopt voorbij en Herman houdt de Dame aan en vraagt of er nog ruimte is in een betere klasse? Ze zegt het na te gaan vragen en komt dat ook spoedig terug met de mededeling dat er vier stoelen vrij zijn in de  premium comfort class. Mam en Herman zijn het meteen eens een besluiten het te doen, pap en ik zijn het natuurlijk eens , dus als we goed en wel in de lucht "hangen"mogen gaan verplaatsen.
Nou en dat was echt geen overbodige luxe zeg!! Wat geweldig dit van Arke, heerlijk eten, drinken wat je wil de hele vlucht, entertainment set, dus we zijn dus in de watten gelegd. Geweldig.
Op Sanford Orlando was alles tot in de puntjes geregeld zeg, wat een lekkere luchthaven, rustig, goed begeleid door het personeel, dus met zeggen en schrijven zaten binnen een uur in de huur auto onderweg naar ons Hotel.
Als we eindelijk onze koffers in de kamers hebben gebracht en opgefrist zijn gaan we naar een heerlijk restaurant en de eerste steak gegeten.
20.00u gaan we terug naar het Hotel en slapen....
Wat de dag vandaag gaat brengen,,,, geen idee nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten