vrijdag 9 september 2011

Donderdag 09 en Vrijdag 10

Zo zeg je zal het toch maar druk hebben in je vakantie en niet aan je blog toe komen,,,! Het is nu vrijdag avond hier in Orlando, 02.31u Europeese tijd. Vandaag een top dat gehad aan het strand, maar nu eerst gister.
We waren lekker bijtijds gaan ontbijten bij Sizzler een ontbijt restaurant met buffet gaan waar je niet weet waar te beginnen. Eieren in alle soorten, pannenkoeken, toast, fruit, pap, spek, worst enz enz. We eten van alles wat en meestal is het s'avonds pas het volgende wat we gaan eten.
Als we klaar zijn gaan we naar Animal Kingdom, een soort Artis maar dan anders.. we keken onze ogen uit, wat mooi je waant je in een omgeving wat eerder lijkt op de steppe en of de savanne dan Orlando Florida. Als het tegen tweeen loopt vinden we het welletjes, de hitte is nou niet echt fijn om in te wandelen, dus we besluiten een frisse duikt te gaan nemen bij het Hotel. Even dippen en een biertje, chippie en nog ander spul.
Afgekoeld en de voeten wat rust geven besluiten we naar de FloridaMall te gaan om wat te eten en nog wat kleine aankopen te gaan doen. Starbucks ontkomt ook niet aan onze aandacht en nemen vlak voor sluitingstijd nog een bakkie Café Mocca... jammie!!!
Naar het hotel, nog even een rosétje en Pap en Her een biertje,, dan wordt het wel weer eens tijd om een tukkie te gaan doen. Want vandaag naar Daytona.
Ook vandaag vroeg uit de veren om op tijd richting de kust te gaan, eerst nog even een goed ontbijt bij Golden Corrall en dan staight a head..... to DAYTONA!!!
Blijft wel raar hoor dat je met je auto het stand op mag, speciale laine's om op te rijden. Auto aan de kant , bedje huren en een parasol want de temperatuur liep op tot wel zo'n 35gr met een vrij hoge luchtvochtigheid. De zon stond recht boven ons,,,pfff heet!! maar lekker hoor niet klagen, brullen en kleuren ,, heerlijk de zee in , mega golven, uitkijken voor de shark's want die waren gesignaleerd. OEIIII!! Uiteindelijk was het een mooi daggie zeg. We gaan daar na nog even naar Ponce Inlet een harbor met de lekkerste cocktails en waar je met vloed de dolfijnen mee ziet springen de haven in. Prachtig!!!
Ook dit was weer een machtige dag, misschien iets te rood,,,, factor 30 moest ze werk toch goed doen dachten we... nu flink in de after sun met ze allen, relaxen en morgen zien we wel weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten