maandag 5 september 2011

Dag 3

Zitten nu in de kamer na een dag op het strand van cocoa beach. We hadden het plan naar disney kingdom te gaan maar aangezien het vandaag labourday was leek het ons verstandig niet te gaan, de meeste amerikanen hadden vandaag extra vrij.
We waren vanmorgen lekker op tijd op pad richting het strand, het was ongeveer drie kwartier rijden. Onderweg een hoor mooie dingen gezien, blijft toch wel heel mooi hoor hier
Vlak voordat we een grote brug over gingen richting cape canavaral maakte herman een opmerking over de state troopers langs de kant...ha die gasten... nooit aangehouden in al de jaren dat ik hier kom. Nou nog geen twee tellen daarna trooper achter mop en aan de kant. Raam open en de sheriff vroeg "driverslicentes pleace". En je raad het al.. te hard. Herman reed 81waar je 70 mijl mocht.. het gevloek en getier klonk weer vanachter het stuur als weer bekend. Er kwam een leuke bekeuring van jawel, ,,,, 209 dollar..jezus zeg daar gaat je klokkie die je gezien had her!!!
Maar uiteindelijk heeft het mooie weer en een gezellige dag op het strand het snel doen vergeten, er was aan het strand allemaal surf dude's en chick's die aan wedstrijd surfen deden.. top hoor allemaal tenten met eten drinken, bbq's. The real amerikaan way. Na een lange dag daar rond gehangen te hebben en de nodige golven gebroken te hebben zijn we richting het hotel gegaan. Nog even een biertje en een wijntje, daarna gezellig wezen eten en nu dus op bed om op te gaan laden voor morgen. Universal studio's !!!! ( foto's wederom Picasa florida koops de jong )

1 opmerking:

  1. KLinkt leuk allemaal. Kan de foto's helaas niet vinden bij picasa.

    BeantwoordenVerwijderen