maandag 5 september 2011

Vanmorgen vroeg wakker, half vier blijft toch wel voelen hoor het tijd verschil. Gisteren avond toch weer niet te laat gaan slapen, was ook weer een vermoeiende dag. S morgens bij Sizzlers ontbeten, ook een heerlijk ontbijt buffet. Na het eten door naar een ander hotel waar we heerlijk de hele dag aan het zwembad hebben gezeten. Ondanks dat de zon bijna niet scheen en de temperatuur zo rond de 30a 35 was met een hoge luchtvochtigheid zijn we aan het einde van de dag toch lekker bij gekleurd.. zelfs een beetje rood.
We zouden die avond in de florida mall gaan eten, maar uiteindelijk daar aangekomen was het zo verschrikkelijk druk dat we besloten een rondje te lopen en dan naar chilli's te gaan. Vanaf de mall naar chilli's kregen we en een hoosbui weg....geen hand voor ogen te zien, de putten konden het water niet aan. En dan te bedenken dat een gemiddelde put een meter bij een halve meter is.
Bij chilli's aangekomen was het happy hour... dus Mam en ik aan de margarita's en her en pap bier van de tap, en je weet het amerikaanse begrippen ..niks klein he!! Zelfs het eten was weer zoveel dat je bijna 1 portie voor ze tweeen zou gaan nemen. Het was weer te lekker dus dat gaan we denk toch maar niet doen.. pap had weer zijn hamburg met friet, mam vier kleine met uienringen , ze dacht werkelijk dat ze klein zouden zijn maar vergeet het. Herman aan de fagita's en ik maar pasta met kip. Tussen door kregen we onze tweede drankje Ja dat is happy hour...twee voor 1 . Voldaan weer richting ons hotel. Daar nog even een bak koffie, uitzakken en lekker slapen want vandaag staat animal kingdom op het programma.
Ps onze foto's staan links hier bij Picasa onder de naam florida
koops de jong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten